Acasă » Noutati proiecte » Colegiul Tehnic Ana Aslan – Premiul I la categoria Proiecte Erasmus+ și eTwinning a Premiilor Naționale eTwinning 2017

Colegiul Tehnic Ana Aslan – Premiul I la categoria Proiecte Erasmus+ și eTwinning a Premiilor Naționale eTwinning 2017

Ultima editare Jan 17, 2022

Tipul Proiectului:

Perioada:

Coordonator:

Coordonatori:

Beneficiari:

Beneficiari și rezultate:

Școli partenere:

Parteneri:

Partener industrial:

Discipline:

Website:

Echipa de proiect:

Obiective:

Metode de Cercetare:

Premii

Enclosure: >

Ceremonia de acordare a Premiilor Naționale eTwinning 2017 a avut loc joi, 14 decembrie 2017, în sala de festivități a Colegiului Național Sf. Sava din Bucuresti în prezența reprezentanților Ministerului Educației Naționale, a evaluatorilor și ambasadorilor eTwinning România. Competiția este organizată de către Institutul de Științe ale Educației care este Centrul Național Etwinning în România.

La categoria „Proiecte eTwinning si KA 2 – Parteneriate strategice între școli (Erasmus+),”  Premiul I a fost acordat doamnei profesor Andreea Suciu pentru proiectul Erasmus+ și eTwinning „Math Around Us” implementat în perioada 2015-2017 în cele 8 școli partenere și coordonat la nivel european de către Colegiul Tehnic „Ana Aslan” Cluj-Napoca. Acest premiu este acordat în parteneriat de  către ANPCDEFP și de Institutul de Științe ale Educației, pentru îmbinarea instrumentelor eTwinning în cadrul parteneriatelor strategice Erasmus+ între școli.

diploma PN eTw

„Premiul vine ca și recunoaștere a eforturilor, pasiunii pentru inovație și a profesionalismului tuturor colegilor mei. El aparține în egală măsură fiecărui coleg din echipa de implementare a proiectului. Pentru elevii implicați în realizarea produselor este o răsplătire a dorinței lor de implicare în astfel de activități și, sper eu, un exemplu pentru colegii lor că școala poate fi locul unde vii cu drag și ești valorizat.” – prof. Andreea Suciu.

Vă invităm să accesați pagina proiectului care este publică și de unde pot fi descărcate gratuit toate materialele didactice, cartea și aplicația de mobil: https://twinspace.etwinning.net/9782/home

În cadrul competiției au fost înscrise 82 de proiecte, dintre care 80 au intrat în procesul de evaluare. După primele două etape de evaluare, au fost selectate pentru finala competiției un număr de 19 proiecte, din care au fost premiate 9 proiecte la categoriile anuntate.

Galeria foto a evenimentului pe pagina eTwinning Romania: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2089470954403929.1073741836.207408209276889&type=1&l=f5a508b1f1

Despre Premiile Naționale eTwinning: http://etwinning.ro/premiile-nationale-etw-ro/

Despre Programul eTwinning al Comisiei Europene:  http://etwinning.ro/despre-etwinning/

Despre Programul Erasmus+ al Comisiei Europene: http://www.erasmusplus.ro/

etwinning

Disclaimer: Conținutul prezentei comunicări reprezintă doar responsabilitatea autorului și Comisia europeană nu este responsabilă pentru modul în care este folosită informația conținută aici.