Acasă » Noutati proiecte » Cartea „Green chemistry around Europe”, e-booklet

Cartea „Green chemistry around Europe”, e-booklet

Ultima editare Jan 17, 2022

Tipul Proiectului:

Perioada:

Coordonator:

Coordonatori:

Beneficiari:

Beneficiari și rezultate:

Școli partenere:

Parteneri:

Partener industrial:

Discipline:

Website:

Echipa de proiect:

Obiective:

Metode de Cercetare:

Premii

Enclosure: >

Green chemistry around Europe

Cartea reprezintă produsul final al cercetării celor 12 principii ale „chimiei verzi” în diferite domenii ale tehnologiei chimice, al celor 6 echipe de proiect ale Programului Leonardo da Vinci, proiect derulat în perioada septembrie 2013-septembrie 2015. Colegiul nostru a făcut parte din acest proiect alături de elevi și profesori din: Austria, Bulgaria, Italia, Turcia și Ungaria. Drept Partener industrial al întregului proiect a participat Compania Farmec S.A. din Cluj-Napoca, care ne-a îndrumat pașii și a oferit consultanță de specialitate tuturor membrilor ce au activat pe parcursul celor 2 ani de proiect. Cartea poate fi consultată gratuit de aici, on-line, tocmai pentru a veni în ajutorul  elevilor, profesorilor de specialitate și publicului interesat ( ISBN:978-973-0-19654-2).

cover-green-chemistry-around-europe

Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene în cadrul Programului Sectorial Leonardo da Vinci a Programului de Învățare pe tot Parcursul Vieții.

Toate informaţiile reprezintă responsabilitatea exclusivă a echipei de proiect a Colegiului Tehnic Ana Aslan, iar Agenţia Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale și Comisia Europeană nu este responsabilă pentru modul în care este folosit conținutul acestor informații.

prof. ing. Valentina Darabantu
Coordonator Colegiul Tehnic Ana Aslan, Cluj-Napoca