Acasă » Noutati proiecte » A 6-a reuniune a proiectului „Green chemistry around Europe”

A 6-a reuniune a proiectului „Green chemistry around Europe”

Ultima editare Jan 17, 2022

Tipul Proiectului:

Perioada:

Coordonator:

Coordonatori:

Beneficiari:

Beneficiari și rezultate:

Școli partenere:

Parteneri:

Partener industrial:

Discipline:

Website:

Echipa de proiect:

Obiective:

Metode de Cercetare:

Premii

Enclosure: >

A 6-a reuniune a proiectului „Green chemistry around Europe„, din cadrul Programului LEONARDO DA VINCI -secțiunea Parteneriate, s-a desfasurat la Colegiul Tehnic „Ana Aslan”, din Cluj-Napoca-Romania, în perioada 4-8 mai 2015. Obiectivul principal al proiectului constă în studierea celor 12 principii ale chimiei verzi și aplicarea lor în diferite domenii industriale ale chimiei din țările participante.

Programul reuniunii a constat în: definitivarea conținutului site-lui proiectului, stabilirea design-ului și conținutului e-book-lui și a termenelor de predare a capitolelor sale precum și discutarea completării raportului final și a bazei de date europene EST.

Vizitele de studiu au inclus: Facultatea de Chimie și Inginerie Chimica dar și a Partenerului Industrial: Compania Farmec S.A. și a Centrului de frumusețe al Companiei.
Programele culturale au cuprins: vizitarea orașului cu tur ghidat în limba engleză, a Salinei TURDA și Cetății ALBA CAROLINA din Alba Iulia. Impresiile extrem de favorabile asupra reuniunii din Cluj-Napoca, Romania pot fi urmarite pe site-ul : http://new-twinspace.etwinning.net/c/portal/layout?p_l_id=35592667

Din echipa noastră de proiect au facut parte: d-na Director Lucia Pop, d-na ing Valentina Dărăbanțu, d-na ing Mariana Szenkovits și d-na ing Silvia Corina Turean alături de 17 elevi ai colegiului participanți în proiect.

Echipa Partenerului industrial al proiectului -Compania Farmec S.A. a fost formată din: ing. Sofia Irimie-șef departament cercetare, ing. Anca Șipoș și ec. Simina Berindean.
Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene in cadrul Programului Sectorial Leonardo da Vinci a Programului de Invatare pe tot Parcursul Vietii.
Toate informaţiile reprezintă responsabilitatea exclusivă a echipei de proiect a Colegiului Tehnic Ana Aslan, iar Agenţia Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale și Comisia Europeană nu este responsabilă pentru modul în care este folosit conținutul acestor informații.

prof ing Valentina Dărăbanțu, Coordonator Proiect