Acasă » Premii și Concursuri » Colegiul Tehnic Ana Aslan: Premiul I la județeană și calificarea la etapa națională a Concursului Made For Europe 2015

Colegiul Tehnic Ana Aslan: Premiul I la județeană și calificarea la etapa națională a Concursului Made For Europe 2015

Ultima editare Jan 17, 2022

Tipul Proiectului:

Perioada:

Coordonator:

Coordonatori:

Beneficiari:

Beneficiari și rezultate:

Școli partenere:

Parteneri:

Partener industrial:

Discipline:

Website:

Echipa de proiect:

Obiective:

Metode de Cercetare:

Premii

Enclosure: >

Sâmbătă, 14 martie a avut loc etapa județeană a Concursului Național Made For Europe 2015, organizat de către Ministerul Educației și Cercetării Științifice, prin Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Au participat elevi din 10 școli înscriși în competiție la 3 secțiuni: Youth in Action- 1 elev, Leonardo da Vinci-1 elev și Parteneriate Comenius- 8 elevi.

Școala noastră, Colegiul Tehnic Ana Aslan, a fost reprezentată de Oana Suvărășan, elevă în clasa a XI-a A; ea a fost pregătită de către doamna profesor Andreea Suciu, coordonatorul european PȘM Comenius „Training for LIFE: Leadership Initiative For Europe.”

Produsul înscris în concurs a fost broșura anului întâi de proiect (2 ediții, fiecare cuprinzând câte 5 teme). Aceasta poate fi vizualizată și este disponibilă pentru download pe site-ul proiectului dar si direct de pe acest site, la secțiunea Proiecte Europene.
http://training-for-life.wikispaces.com/BROCHURE+1+DEVELOP+YOURSELF+AS+A+LEADER
http://training-for-life.wikispaces.com/BROCHURE+NO.2+-+DISCOVER+THE+PRINCIPLES+OF+LEADERSHIP