Acasă » Noutati proiecte » Ultima reuniune de Proiect Comenius Training for LIFE – Osijek, Croația

Ultima reuniune de Proiect Comenius Training for LIFE – Osijek, Croația

Ultima editare Jan 17, 2022

Tipul Proiectului:

Perioada:

Coordonator:

Coordonatori:

Beneficiari:

Beneficiari și rezultate:

Școli partenere:

Parteneri:

Partener industrial:

Discipline:

Website:

Echipa de proiect:

Obiective:

Metode de Cercetare:

Premii

Enclosure: >

Ultima din cele 10 reuniuni de proiect a avut loc în perioada 10-12 iulie și a fost găzduită de I.Gymnazija din orașul Osiek, Croația. La această întâlnire au participat din partea CT Ana Aslan: doamna director, prof. Lucia Pop și coordonatorul european, doamna prof. Andreea Suciu.

În agenda acestei întâlniri au fost cuprinse activități de evaluare a proiectului, întocmirea raportului final, prezentarea cărții Training for Life – produs final de proiect realizat în colaborare de către cei 10 parteneri, participarea la Zilele Culturale ale orașului Osijek precum și vizite de documentare în Rezervația naturală Kopacki rit și regiunea Baranja.

DISCLAIMER: Acest proiect este realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin Programul de Învățare pe Tot Parcursul Vieții, subprogramul sectorial Comenius.. Prezenta comunicare reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului și Comisia Europeană și Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale nu este responsabilă de modul în care este folosit conținutul acestor informații.